Ervaringen van cliënten

Therapie Oss - Therapeut Germien

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk gedeeld hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Oss – Germien

5 / 5 sterren –
“Ik ben bij Germien geweest vanwege mijn onzekerheid, die steeds erger werd en ik had er echt heel veel last van. Ze heeft mij super geholpen.

Germien kan ontzettend goed luisteren en omdat ze zo goed luistert, stelt ze ook hele goede vragen en vraagt ze ook goed door. Ze voelde me goed aan en paste hierdoor de therapie ook aan die bij mij goed voelde en ook effect had. Het is niet altijd makkelijk, maar ze helpt je.

Voor deze therapie had ik dit niet durven schrijven, want dan kwamen de volgende gedachte: wat zal ze wel niet denken, zijn de woorden goed gekozen, komt het wel goed over en ga zo maar door. Germien, ik ben super blij met je hulp. Hartstikke bedankt.”
Therapie Oss – Germien

5 / 5 sterren –
“Germien is een hele warme, lieve en begripvolle vrouw. Vanaf het allereerste moment dat ik bij haar aanschoof voelde ik me al helemaal bij haar op mijn gemak.

EMDR is een hele bijzondere en effectieve methode, ongelofelijk wat een paar sessies al voor je kunnen doen!! Ik ben heel blij dat ik voor deze vorm van therapie en voor de praktijk van Germien heb gekozen; haar sessies hebben mij heel veel gebracht!

Lieve Germien, hartelijk bedankt voor je expertise en keep up the good work!”
Therapie Oss – Germien

5 / 5 sterren –
“Emdr heeft bijgedragen dat ik uiteindelijk ervaringen uit mijn verleden een plek heb kunnen geven. De inzet van poppetjes om mijn rol te verduidelijken tijdens de voorbereidende gesprekken was voor mij heel confronterend, verdrietig en heftig echter heeft me heel veel inzicht over mezelf gegeven.

Het heeft me geholpen om gedragspatronen te doorbreken en mezelf te durven laten zien zoals ik echt ben. Ik mag er zijn! Dank je wel, Germien!”
Therapie Oss – Germien

4.5 / 5 sterren –
“Problemen jaar in, jaar uit. Het één lijkt voorbij, het volgende is er alweer.
Tot de dag komt dat de maat vol is. Te vaak is de grens overschreden, jezelf vergeten. Je bent gevoelsmatig dood. Ik adem, eet dus ik leef, meer niet.

Ben nu een jaar verder, voel me goed in mij vel, ben zuinig op mezelf en trek op tijd aan de bel als ik me niet meer fijn voel. Maar elke dag sta ik stil bij mezelf, mijn leven, mijn dierbaren, mijn gevoel en bij mijn “KLEINE IKKIE”.
Dankjewel voor je hulp.”
Therapie Oss – Germien

5 / 5 sterren –
“Met onverwerkt verdriet en geen antwoord kunnen geven op vele gebeurtenissen in mijn leven, kwam ik terecht bij Germien.

Germien heeft me laten inzien dat er nu eenmaal dingen gebeuren in een mensenleven waar je geen vat op hebt, maar waar je wel op eigen wijze mee om kunt leren gaan die tot acceptatie leiden.

Het was voor mij na enkele gesprekken al duidelijk dat EMDR voor mij die oplossing was. Gesprekken en EMDR hebben mij een ander inzicht gegeven in mijn eigenwaarde en de kijk op bepaalde situaties.

Nu sta ik weer met mijn beide benen op de grond. Positief en volop genietend van het leven. MIJN LEVEN!!! Bedankt Germien.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Therapie Oss Ervaringen van cliënten
Germien kan ontzettend goed luisteren en omdat ze zo goed luistert, stelt ze ook hele goede vragen en vraagt ze ook goed door ...
therapie oss Therapie Oss
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nfg-rbcz
therapie oss Therapie Oss
Molenstraat 70
5341 GE Oss
Route naar mijn praktijk
Top