Rouwverwerking

Rouwverwerking Oss - Therapeut Germien

Rouwbegeleiding

Heb jij ondersteuning nodig in je rouwproces?

Verlies is in er allerlei soorten en maten. Te denken valt onder andere aan een overlijden, een ziekte, baanverlies of een echtscheiding. Iedereen verwerkt verlies op een eigen, unieke manier. Soms is dat een effectieve manier, soms is die manier niet helpend. Is dit laatste bij jou het geval, dan kan ik je begeleiden hoe je daar mee om kunt gaan.


Rouwverwerking

Hulp om je verlies beter te hanteren

Ik zal uitleg geven over de verschillende fases in verwerking. Daarbij geef ik inzichten welke manier van verwerken voor jou wel effectief kan zijn. Dit helpt je om je verlies beter te hanteren.

Door individuele gesprekken aan te gaan, kunnen we er samen voor zorgen dat het verlies niet meer je dagelijks leven bepaalt.

Heb je ook ondersteuning nodig?
Maak dan een afspraak.

Germien

Neem contact op
Meer over:

Therapie Oss - Home

Therapie Oss

Ik ben Germien, psychosociaal therapeut. In mijn praktijk Therapie Oss kun je terecht voor individuele therapie, EMDR-therapie en relatietherapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angst, stress en burnout, relatieproblemen, rouwverwerking, trauma’s.

Therapie Oss >>Meer informatie
Voor meer informatie over rouwverwerking, tips en lotgenotenverhalen, zie:Therapie Oss: Rouwverwerking en rouwbegeleiding in de regio Oss, Berghem, Heesch, Rosmalen, Den Bosch, Uden. Je bent welkom.