Trauma en angst

Therapie Oss bij trauma en angst

Therapie bij angst

Iedereen heeft wel eens ergens schrik voor. Angst is een normale en dikwijls ook een beschermende reactie op een dreigend gevaar. Als dit gevaar reëel is dan is de angst ook te begrijpen en aanvaardbaar.

Als je vaak angstig bent of in paniek raakt, zonder dat er een reëel gevaar is, dan kan dat behoorlijk het dagelijks leven belemmeren. Soms is er sprake van een angststoornis. Voorbeelden zijn: tandartsangst, faalangst, vliegangst, sociale angst. Maar ook angsten die ontstaan zijn naar aanleiding van een nare ervaring, een trauma.


Angsten

Therapie bij trauma

Als je iets naars hebt meegemaakt, kan dat dat je leven lang achtervolgen. Zo’n schokkende gebeurtenis is dan niet goed verwerkt. Deze gebeurtenis wordt dan een trauma genoemd, zoals een auto-ongeluk, een overlijden van een belangrijk persoon, een brand, geweld.

Met EMDR-therapie kunnen we samen ervoor zorgen dat de trauma of de angst meer een herinnering wordt dan dat het je leven beheerst.

Wil jij ook verandering?
Maak een afspraak. Ik help je graag verder!

Germien

Neem contact op
Meer over:

EMDR therapie

EMDR therapie

EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een nare/schokkende traumatische ervaring of angst.

EMDR therapie >>

Therapie Oss - Home

Therapie Oss

Ik ben Germien, psychosociaal therapeut. In mijn praktijk Therapie Oss kun je terecht voor individuele therapie, EMDR-therapie en relatietherapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angst, stress en burnout, relatieproblemen, rouwverwerking, trauma’s.

Therapie Oss >>
Meer informatie
Voor meer informatie over angsten, tips en lotgenotenverhalen, zie:Therapie Oss voor therapie bij trauma’s en angstklachten in de regio Oss, Berghem, Heesch, Rosmalen, Den Bosch, Uden. Je bent welkom.


Therapie Oss Ervaringen van cliënten
Germien kan ontzettend goed luisteren en omdat ze zo goed luistert, stelt ze ook hele goede vragen en vraagt ze ook goed door ...
therapie oss Therapie Oss
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nfg-rbcz
therapie oss Therapie Oss
Molenstraat 70
5341 GE Oss
Route naar mijn praktijk
Top